Assessors de confiança
 

Benvinguts

Bagur Carreras Assessors, S.L. és una empresa jove, que inicia el seu camí l'any 2011 amb l'objectiu de ser un referent en el suport a les petites i mitjanes empreses i als autònoms de Menorca, oferint una complerta gama de serveis enfocats al món empresarial.

El mes de novembre de 2015 obrim la nostra nova oficina d'atenció al públic a Camí de Maó, 162 de Ciutadella de Menorca, on l'atendrem amb molt de gust.

El nostre objectiu fonamental és el de donar el suport necessari als empresaris que gestionen els seus negocis per arribar a aconseguir una correcte gestió en tot l'entorn empresarial (fiscal, comptable, laboral i gestió i administració de finques), així com aportar els nostres coneixements per estudiar operacions de finançament (re-estructuració d'actius, finançament d'inversions, circulant, finançament i comerç exterior, etc.), desenvolupar estudis de viabilitat per a noves activitats i estudis econòmics i financers per consolidació de negocis existents, procurant millores en rendibilitat i costos financers. 

Professionals al seu servei:

David Bagur Carreras - Comptabilitat/ Marga Gelabert Florit - Assessorament i gestió Laboral/ Carlos Bagur Torres - Assessorament fiscal i financer - Gestor Administrador de finques, Expert en Protecció de dades


Av. Camí de Maó, 162

07760 - Ciutadella de Menorca

Teléfon: 971 57 89 26

Fax: 971 51 16 26

E-mail: info@bagur.es