Assessors de confiança

Benvinguts

Bagur Carreras Assessors, S.L. inicia el seu camí l'any 2011 amb l'objectiu de ser un referent en el suport a les petites i mitjanes empreses i als autònoms de Menorca, oferint una complerta gama de serveis enfocats al món empresarial.

Actualment estem en disposició d'oferir els nostres clients les més avançades eines de gestió comptable, laboral i fiscal, mitjançant l'aplicació ERP de Diez Software, que ens permet una Inter actuació amb els nostres clients amb accés web al portal de l'assessor i al portal de l'empleat.

Accedit a aquests portals, totalment personalitzats, oferim als nostres clients la possibilitat d'accedir a la informació comptable, a la documentació fiscal, i, en alguns casos, la utilització de les aplicacions de comptabilitat i facturació de forma  compartida, d'aquesta forma podem oferir un servei adicional per els clients que portin directament la seva comptabilitat i facturació, amb enllaços directes als nostres sistemes.

El portal de l'empleat és una opció per els clients de laboral, on els seus empleats poden tenir una aplicació complerta per la gestió de les seves nòmines i certificats, amb la possibilitat de fer el fixatge obligatori diari, demanar les vacances, presentar les baixes per IT, etc. L'empresari gestiona les autoritzacions i el sistema registre directament les incidències.

Convidem als clients i persones i empreses interessades a conèixer aquesta nova eina, que millora i modernitza la gestió.

Professionals al seu servei:

David Bagur Carreras - Comptabilitat/ Ana Llull Olives - Assessorament i gestió Laboral/ Carlos Bagur Torres - Assessorament fiscal i financer - Master en Asesoría Fiscal y Laboral para Pymes y Autónomos por el Instituto Europeo de Asesoría Fiscal.

Av. Camí de Maó, 162

07760 - Ciutadella de Menorca

Teléfon: 971 57 89 26

Fax: 971 51 16 26

E-mail: info@bagur.es